De ondernemers in Hidden Gem in Rotterdam

Binnenkijken bij foodcourt Hidden Gem in Rotterdam van Kelvin Lin

Foodcourt Hidden Gem in het Rotterdamse M4H havengebied is geopend voor publiek. Onder leiding van de ervaren chef en ondernemer Kelvin Lin kunnen vijf start-ups kennismaken met restaurantvoering en conceptontwikkeling.

Jermain De Rozario

De Rozario na opening tweede zaak: 'Ik ben nu pas echt een ondernemer'

De chef Jermain De Rozario heeft zijn positie verworven in Nederland, maar naar eigen zeggen begint hij nu pas echt een ondernemer te worden. Drie maanden geleden opende hij zijn tweede zaak Lotus in Eindhoven, met kroketjes en soto op de kaart. 'Het is soms centenwerk, maar ik vind dat spel echt geweldig.'

STR'EAT bars & kitchens open voor publiek

STR'EAT bars & kitchens open voor publiek

All day-horecaconcept STR'EAT is geopend op Strijp-S in Eindhoven. Tien keukens en drie barren zijn er gehuisvest in het industriële Veemgebouw.

Verschillende onigiri

Restaurant Yama* levert nieuw trendgerecht aan restaurant in foodhall Station Bergweg

Het populaire restaurant Yama* in Rotterdam, met slechts 8 couverts, is wat toegankelijker geworden voor mensen die kennis willen maken met de keuken van chef Hiroaki Yamamoto. In de nieuwe foodhall Station Bergweg is een gerechtje van Yama te proeven. 'Onigiri wordt steeds bekender in Europa.'

Zo ziet de nieuwe foodhal in Rotterdam eruit met 11 eigenzinnige ondernemers

Zo ziet de nieuwe foodhal in Rotterdam eruit met 11 eigenzinnige ondernemers

De nieuwe foodhal 'Station Bergweg' in Rotterdam-Noord is geopend. Elf ondernemers vestigden zich in het monumentale station uit 1907 met hun stands. Het aanbod is gevarieerd, van natuurwijn tot smashburgers en van patisserie tot pintxos. Op het dak komt deze zomer een terras dat deel uitmaakt van het Hofbogenpark.

Het Veemgebouw op Strijp-S in Eindhoven. Fotograaf: Tegendraads.

Eindhoven straks potentiële hotspot rijker: tien keukens en drie barren op Strijp-S

Eindhoven is binnenkort een potentiële hotspot rijker op Strijp-S, waar tien keukens en drie barren worden gehuisvest in het industriële Veemgebouw. Op het voormalig bedrijventerrein van Philips wordt het nieuwe all day-horecaconcept uitgerold. Eind 2023 moeten de deuren opengaan van STR'EAT Bars & Kitchens in Eindhoven.