grow Recruitment
Hoe ga je om met AI in je horecazaak?
Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt ondernemer Robin Vromans zijn tips over hoe om te gaan met kunstmatige intelligentie (AI) in de horeca.
Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt ondernemer Robin Vromans zijn tips over hoe om te gaan met kunstmatige intelligentie (AI) in de horeca.
Tijdens de Dutch Design Week 2024 in Eindhoven zullen Gijs Bruurs van Mycelium Concepts en voormalig tweesterrenchef Edwin Vinke de werkplaats van de internationaal bekende ontwerper Nacho Carbonell omtoveren tot een exclusief restaurant.
Eveline Wu heeft vijf van haar Mood-zaken verkocht en gaat zelf weer koken in een nieuw restaurant in Eindhoven. De topondernemer heeft de keuken gemist. 'Ik werk aan een concept dat nog niet bestaat in Nederland.'
Na een succesvolle try-out periode is The Black Cat aan de Kerkstraat in Eindhoven vanaf nu officieel geopend.
BUNKR, het eerste AI-restaurant van Nederland, stopt ermee. Een klein jaar geleden opende in Eindhoven het restaurant van de toekomst. Met volwaardige inzet van kunstmatige intelligentie moest de gastbeleving er compleet anders uit komen te zien. Aan dat experiment komt nu dus een eind.
Charlie in Eindhoven is een nieuw kindvriendelijk restaurant met twee indoor speelruimtes voor kinderen. 'De uitdaging is om een plek te creëren waar zowel kinderen als volwassenen - met of zonder kinderen - zich prettig voelen. Dit is ons gelukt door de mix van kwalitatief eten, een mooi interieur en een slim ontwerp van de speelruimtes voor kinderen', aldus eigenaar Charles Veerkamp.