Selva in Amsterdam van Younique Concepts. Design: El Equipo Creativo / Foto: Adria Goula

7 vragen aan Sven Sallaerts over conceptontwikkeling: 'Executie is alles'

Sven Sallaerts van Younique Concepts is (mede) eigenaar van veertien concepten in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en het buitenland. In de serie '7 vragen over conceptontwikkeling' deelt hij zijn lessen en tips en welke stappen nodig zijn voor het ontwikkelen van een goed horecaconcept.

Het kasteel in Gemert

Curio Collection by Hilton in Kasteel Gemert gaat vanaf voorjaar 2025 al op sterrenjacht

Het vijfsterrenhotel Curio Collection by Hilton in Gemert moet in het voorjaar van 2026 de deuren gaan openen. Vanaf de lente van 2025 gaat het bijbehorende restaurant al op sterrenjacht. De vraag is wie de chef wordt.

Adrian Zarzo (beeld: LVFFood/BertensMedia)

Adrian Zarzo opent nieuwe wijnbar in het stadshart van Eindhoven: 'Droom die uitkomt'

Adrian Zarzo opent in 2025 zijn nieuwe wijnbar in Eindhoven: Bar Barolo. Voor de topchef komt een droom uit om in het centrum van de stad kwaliteitswijnen te gaan schenken, zo vertelt hij aan Misset Horeca.

Dick Spierenburg en Bram Bijnen (r)

Designhotel De Kazerne in Eindhoven definitief overgenomen

Hotel en restaurant De Kazerne in Eindhoven is officieel overgenomen door de nieuwe eigenaren Bram Bijnen en Dick Spierenburg. De zaak stond sinds maart dit jaar te koop.

Eveline Wu (links) en een deel van haar team in restaurant Matsu

Eveline Wu houdt scherp oog voor trends en opent nieuw restaurant Matsu in uniek pand

Eveline Wu opent deze week haar nieuwe vleesrestaurant Matsu in Eindhoven. De ondernemer, bekend van de Mood-franchise, gaat er zélf weer koken. Ze slaat een compleet nieuwe weg in. 'Maar het beste verdienmodel blijft kwaliteit bieden.'

Binnenkijken bij LouLou in Eindhoven: Funky en eclectisch café 2.0

Binnenkijken bij LouLou in Eindhoven: Funky en eclectisch café 2.0

Met maar liefst negen eigenaren van vier verschillende partners brengt het nieuwe café LouLou in Eindhoven een dynamisch concept. 'Met zoveel verschillende visies ontstaat er een boeiende mix van stijlen', vertelt mede-eigenaar Kevin van Eerd. 'LouLou is een funky, eclectisch stamcafé waar van alles gebeurt. Een café 2.0 waar je kunt genieten van koffie, een hapje, borrel of avondje stappen; laagdrempelig met een luxe design.'