Dennis Kuipers verder onder vleugels Sergio Herman Groep

Dennis Kuipers verder onder vleugels Sergio Herman Groep

Als executive chef international gaat voormalig ster-chef Dennis Kuipers de internationale ambities van de Sergio Herman Groep vormgeven.

Dennis Kuipers verlaat Restaurant Vinkeles* na 16 jaar

Dennis Kuipers verlaat Restaurant Vinkeles* na 16 jaar

Dennis Kuipers verlaat Restaurant Vinkeles* in hotel The Dylan in Amsterdam. 'Tijd voor een nieuwe uitdaging', aldus de 51-jarige chef-kok.

Promotie voor sommelier Natasja Noorlander

Promotie voor sommelier Natasja Noorlander

Sommelier Natasja Noorlander maakt promotie bij restaurant Vinkeles, het met één Michelinster bekroonde restaurant van hotel The Dylan in Amsterdam.

Foto's: receptie hotel The Dylan Amsterdam vernieuwd

Foto's: receptie hotel The Dylan Amsterdam vernieuwd

Hotel The Dylan in Amsterdam heeft haar receptie vernieuwd. Het luxe boetiekhotel wilde een laagdrempeliger en gastvrijere ruimte.

'Sushistudent' Kit.
Foto: Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency

De 'verborgen' sushi-sensatie in The Dylan

Autodidact Kitsanin Thanyakulsajja (21), beter bekend onder de naam Kit, kookte aanvankelijk vanuit zijn studentenkamer, maar kon daar de vraag naar sushi, waarover hij praat als een scheikundeproject, niet meer aan. Nu huist zijn nieuwste restaurant op een verborgen locatie in het vijfsterrenhotel The Dylan.

Dennis Kuipers maakt no-waste signature gerecht voor restaurant Moer

Dennis Kuipers maakt no-waste signature gerecht voor restaurant Moer

Restaurant Moer, in Conscious Hotel The Tire Station in Amsterdam, heeft chef-kok Dennis Kuipers van Vinkeles* (hotel The Dylan) uitgedaagd een duurzaam signatuurgerecht te ontwikkelen. Tot eind mei zit de biologische no-waste versie van Biet Zoethout Bramen Houtskool Eend in een speciaal zesgangenmenu bij Moer.