Jos Grootscholten en Sharon Tettero van Perceel

Sterchef Jos Grootscholten maakt gerechten voor coronapatiënten met geur- en smaakverlies

Jos Grootscholten van sterrestaurant Perceel in Capelle aan den IJssel ontwikkelde gerechten speciaal voor coronapatiënten die kampen met geur- en smaakverlies. Gerechten waarbij andere zintuigen worden geprikkeld.

Nieuwe restaurantactie van Heerlijk.nl: Heerlijk uit eten Weken

Nieuwe restaurantactie van Heerlijk.nl: Heerlijk uit eten Weken

Heerlijk.nl heeft een nieuwe restaurantactie opgezet samen met de Persgroep van onder andere het AD. In de kranten van deze mediagigant zit een acht pagina's tellende bijlage die het restaurantaanbod onder de aandacht brengt. Met kortingen die oplopen tot 50 procent.

Egon van Hoof, Yuri Wiesen, Erik de Mönnink

Drie nieuwe leden voor Les Patrons Cuisiniers

Egon van Hoof , Erik de Mönnink en Yuri Wiesen zijn toegetreden tot restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers. Twee leden vallen af. Wie?

Rotterdam, Netherlands, Januari 11, 2017, Restaurant Fred, Richard Krajicek with chefs, 
Photo: Tennisimages/Henk Koster

Chef's Table op World Tennis Tournament

Aan het aanbod restaurants in het VIP-dorp The Club van het ABN AMRO World Tennis Tournament is dit jaar een unieke formule toegevoegd. Een Chefs Table met de signature dishes van Mario Ridder, Fred Mustert, Erik van Loo en Jos Grootscholten.

Ster voor Perceel: 'Geen moment rekening mee gehouden

Ster voor Perceel: 'Geen moment rekening mee gehouden

We zijn 27 en 25 jaar en mogen nu al een Michelinster ontvangen.' Chef-kok Jos Grootscholten en gastvrouw Sharon Tettero van restaurant Perceel in ...

Perceel hoogste nieuwe binnenkomer GaultMillau2012

Perceel hoogste nieuwe binnenkomer GaultMillau2012

Restaurant Perceel in Capelle aan den IJssel en Het Restaurant Wereldmuseum in Rotterdam zijn de opvallendste nieuwkomers in de GaultMillau van 2012. ...