grow Recruitment
Jord Althuizen: 'Koken op vuur geeft extra dimensie'
Barbecuen is onverminderd populair. Maar door een kok naast een open vuur te zetten, creëer je nog geen barbecue restaurant.
Barbecuen is onverminderd populair. Maar door een kok naast een open vuur te zetten, creëer je nog geen barbecue restaurant.
Godfried van der Lugt van GaultMillau Nederland reageert kort na de gidspresentatie op maandag 2 december 2019 op de nieuwe culinaire gids voor volgend jaar. Waarom een nieuwe categorie met populaire adressen? Ook horen we hem uit over de Lifetime Achievement award voor Toine Hermsen.
In de monumentale Van Nelle Fabriek in Rotterdam opende op 12 juni BBQ-goeroe Jord Althuizen, samen met zijn Belgische 'BBQ-buddie' Kasper Stuart, de eerste Nederlandse vestiging van Black Smoke.
Grillmaster en wereldkampioen bbq Jord Althuizen opent samen met de Belgische ondernemer Kasper Stuart een grillrestaurant in Antwerpen. Het restaurant met bar en dakterras komt op een uniek locatie: boven op de brouwerij van De Koninck.
Frank Hendriks, eigenaar van de Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal en Erik Petersen, kok van het Proeflokaal uit Hengelo mogen zich een jaar lang de beste barbecueërs van Nederland noemen. Ze zijn de winnaars van het tv-programma Grillmasters 2016 op RTL 4.
Ralph van Dongen van Lunchroom Nagelkerke uit Oudenbosch is de winnaar van 'The Ultimate Bite. Met zijn creatie Broodje 4G wint Van Dongen een budget van €5000 om in te zetten voor promotie van zijn zaak.