grow Recruitment
Binnenkijken bij Mazzeltov
Roosendaal is een nieuwe horecazaak rijker: Mazzeltov. Het is van dezelfde eigenaren als Terras Top 100-winnaar Het Hooihuis. Binnenkijken?
Roosendaal is een nieuwe horecazaak rijker: Mazzeltov. Het is van dezelfde eigenaren als Terras Top 100-winnaar Het Hooihuis. Binnenkijken?
De vier eigenaren van Het Hooihuis in Roosendaal zijn vlak naast hun bedrijf een nieuwe zaak gestart, Mazzeltov, direct aan de recreatieplas van De Stok. Ze zijn gestopt met Bravo 24.
Op de Misset Horeca Terras Kickstart discussieerden horecaondernemers Gert Boonen, Rien Mol, Koen Bakker en redacteur Michael Simon over diverse terrasvraagstukken. 'Natuurlijk moeten de prijzen ook omhoog, zolang de basis, gastvrijheid en kwaliteit, op orde is.'
Uitgerekend in het jaar dat Het Hooihuis van twee naar vier ondernemers ging, werd de horecazaak hard getroffen door de lockdown. Koen en Lisette Bakker en hun compagnons - en familie - Luuk de Man en Evelien Vastenhout over de overname, ondernemen in coronatijd, kortetermijnbeleid en de stigmatisering van de horeca.
Het Hooihuis in Roosendaal -winnaar van de Terras Top 100 2016- en de Publieksprijswinnaar van de Café Top 100 2019, De Drie Weesgegroetjes, tevens plaatsgenoot, hebben de handen ineen geslagen. Het grote restaurant en het kleine café hebben op de wei bij de Molenstraat het pop-up-terras Weij opgezet.
Het Hooihuis in Roosendaal heeft nu vier eigenaren. Ondernemers Koen en Lisette Bakker leiden hun onderneming voortaan samen met Luuk en Evelien. Luuk is de jongste broer van Koen en werkt al lang bij het Hooihuis.