De alles-in-één-softwareoplossing voor horecaondernemers

De alles-in-één-softwareoplossing voor horecaondernemers

Het beheren van reserveringen, orders, betalingen en voorraden kan complex en tijdrovend zijn. Daarom biedt Robuust Software een alles-in-één-platform dat werkt op vrijwel elk toestel.

Een inspecteur die een checklist afwerkt. (beeld gemaakt met Imagine).

De NVWA voert inspecties uit in de horeca: hoe bereid je je voor?

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) voert onaangekondigde inspecties uit bij horecabedrijven, om vast te stellen of er hygiënisch wordt gewerkt en of er op een veilige manier met voedsel wordt omgegaan. Een dergelijke controle weigeren is eigenlijk geen optie, omdat dat kan leiden tot strafvervolging. Maar als horecaondernemer kun je jezelf wél zo goed mogelijk voorbereiden op deze inspecties.

Digitaliseer HACCP met handige tool

Digitaliseer HACCP met handige tool

Het bijhouden van de HACCP-boekhouding is tijdrovend. Opnemen, noteren, opbergen. Dat kan eenvoudiger. Digitaliseer HACCP met deze tool.

Minder hygiëneregels voor midden- en kleinbedrijf

Minder hygiëneregels voor midden- en kleinbedrijf

Voedselproducenten tot 250 werknemers zouden uitgezonderd moeten worden van bepaalde hygiëneregels, vinden de milieuspecialisten in het Europees ...

Koffiezetter met HACCP-keurmerk

Cafina C5 is de naam van de nieuwe generatie koffiemachines van Melitta Nederland. Nieuw ontwikkeld zijn het heetwatersysteem en de techniek. Om het ...

HACCP-regels voor Belgische friturist

Na vier jaar voorbereiding heeft nu ook de Belgische frituurbranche een handleiding voor de toepassing van HACCP-regels. 'De Gids voor Goede Hygiënische ...