1. Gijs Kemmeren, Peter Bogema en Luca Carli benoemd tot New Chefs on the Block
  2. Michelin voegt acht nieuwe restaurants toe: inspecteurs naar stad, wadden en zuiden
  3. Gault&Millau brengt groots eerbetoon aan De Librije***: familiebedrijf en talentenfabriek
  4. Voormalig driesterrenchef verbiedt Michelin binnen te komen: 'Hangt bordje aan de deur'
  5. Michelin in 2024: bijna duizend nieuwe sterren uitgedeeld, gids groeit als nooit tevoren
  6. Dit waren 10 van de best gelezen verhalen van Misset Horeca in 2024
  7. Flore is vijfde beste groenterestaurant ter wereld; 15 zaken in top 100 van We're Smart
  8. Gemeente Maastricht betaalt bijna 70.000 euro mee aan sterrenceremonies van Michelin
  9. De Librije op gedeelde vijfde plek van La Liste; in totaal 22 Nederlandse zaken opgenomen
  10. Voor in de agenda: datum bekend van sterrenceremonie Michelin 2025
  11. Sidney Schutte pakt nóg een Michelinster; dit keer met restaurant Molina*
  12. Michelin voegde bijna geruisloos alweer drie nieuwe adressen toe aan de selectie
  13. Dertien Nederlandse chefs bij wereldtop, volgens The Best Chef Awards
  14. Hardste dalers Lekker 2025
  15. Restaurants die uit de top 100 van Lekker 2025 vallen
  1. Ranglijst Lekker 2025
  2. Verschuivingen in de Lekker500 2025: Brut172 aan kop
  3. Provincietoppers Lekker 2025
  4. Grootste stijgers Lekker 2025
  5. Lekker 2025: alle nieuwkomers in de top 100
  6. Michelin was niet gul voor Nederland; waarom trapte de gids op de rem?
  7. Datum en plaats bekend voor nieuwe Lekker500, Michelin blijft in het najaar
  8. Jermain de Rozario wil knokken na verloren ster: 'Kreeg het via-via te horen'
  9. Jeroen en Sanne Achtien pakken twee Michelinsterren: 'Er is nu duidelijkheid'
  10. Negen zaken verloren Michelinsterren: wat gebeurde er nog meer dit Michelinjaar?
  11. Bijdendijk, Boerma, Eggen en Van Oostenbrugge tippen Michelin-favorieten
  12. Horecavakbeurs BBB wint aan glans door komst Michelin: 'Nieuw imago'
  13. Michelin voegt 15 nieuwe Bib Gourmands toe aan selectie
  14. FG Food Labs* is nu Franky's Grill, Michelin haalt restaurant uit de selectie
  15. Afscheid Guido Braeken bij Julemont**, zijn restaurant Create opent in februari