Intratuin Maastricht
De Pannenfabriek: foodwalhalla van 2 hectare met restaurants, markt en brouwerij
In de voormalige dakpannenfabriek 'De Valk' in Echt verrijst een bruisend foodcomplex van twee hectare: De Pannenfabriek.
In de voormalige dakpannenfabriek 'De Valk' in Echt verrijst een bruisend foodcomplex van twee hectare: De Pannenfabriek.
Foodcourt Hidden Gem in het Rotterdamse M4H havengebied is geopend voor publiek. Onder leiding van de ervaren chef en ondernemer Kelvin Lin kunnen vijf start-ups kennismaken met restaurantvoering en conceptontwikkeling.
De chef Jermain De Rozario heeft zijn positie verworven in Nederland, maar naar eigen zeggen begint hij nu pas echt een ondernemer te worden. Drie maanden geleden opende hij zijn tweede zaak Lotus in Eindhoven, met kroketjes en soto op de kaart. 'Het is soms centenwerk, maar ik vind dat spel echt geweldig.'
All day-horecaconcept STR'EAT is geopend op Strijp-S in Eindhoven. Tien keukens en drie barren zijn er gehuisvest in het industriële Veemgebouw.
Het populaire restaurant Yama* in Rotterdam, met slechts 8 couverts, is wat toegankelijker geworden voor mensen die kennis willen maken met de keuken van chef Hiroaki Yamamoto. In de nieuwe foodhall Station Bergweg is een gerechtje van Yama te proeven. 'Onigiri wordt steeds bekender in Europa.'
De nieuwe foodhal 'Station Bergweg' in Rotterdam-Noord is geopend. Elf ondernemers vestigden zich in het monumentale station uit 1907 met hun stands. Het aanbod is gevarieerd, van natuurwijn tot smashburgers en van patisserie tot pintxos. Op het dak komt deze zomer een terras dat deel uitmaakt van het Hofbogenpark.