Jan en Claudia Sobecki bij de voormalige woning van Frits Philips en hun nieuwe zaak
Openingen

Jan en Claudia Sobecki zetten op De Wielewaal kroon op hun werk, naam Tribeca** verdwijnt

Jan en Claudia Sobecki openen in 2026 op landgoed De Wielewaal in Eindhoven een fine dining-etablissement, een familierestaurant en een boetiekhotel. De naam Tribeca verhuist niet mee vanuit Heeze. 'Hier kunnen we nóg een stap zetten.'

Claudia en Jan Sobecki van Tribeca** in Heeze (foto: Guy Houben)
Tribeca

Tribeca** verhuist naar meest unieke pand in Eindhoven: de voormalige villa van Frits Philips

Jan en Claudia Sobecki gaan met hun toprestaurant Tribeca** verhuizen naar landgoed De Wielewaal in Eindhoven. Vanaf 2026 runnen ze hun zaak vanuit het meest unieke pand in de lichtstad: de voormalige woning van Frits Philips.

Selva in Amsterdam van Younique Concepts. Design: El Equipo Creativo / Foto: Adria Goula
Conceptontwikkeling

7 vragen aan Sven Sallaerts over conceptontwikkeling: 'Executie is alles'

Sven Sallaerts van Younique Concepts is (mede) eigenaar van veertien concepten in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en het buitenland. In de serie '7 vragen over conceptontwikkeling' deelt hij zijn lessen en tips en welke stappen nodig zijn voor het ontwikkelen van een goed horecaconcept.

Het kasteel in Gemert
Hilton

Curio Collection by Hilton in Kasteel Gemert gaat vanaf voorjaar 2025 al op sterrenjacht

Het vijfsterrenhotel Curio Collection by Hilton in Gemert moet in het voorjaar van 2026 de deuren gaan openen. Vanaf de lente van 2025 gaat het bijbehorende restaurant al op sterrenjacht. De vraag is wie de chef wordt.

Adrian Zarzo (beeld: LVFFood/BertensMedia)
Openingen

Adrian Zarzo opent nieuwe wijnbar in het stadshart van Eindhoven: 'Droom die uitkomt'

Adrian Zarzo opent in 2025 zijn nieuwe wijnbar in Eindhoven: Bar Barolo. Voor de topchef komt een droom uit om in het centrum van de stad kwaliteitswijnen te gaan schenken, zo vertelt hij aan Misset Horeca.

Dick Spierenburg en Bram Bijnen (r)
Overname

Designhotel De Kazerne in Eindhoven definitief overgenomen

Hotel en restaurant De Kazerne in Eindhoven is officieel overgenomen door de nieuwe eigenaren Bram Bijnen en Dick Spierenburg. De zaak stond sinds maart dit jaar te koop.

  1. Eveline Wu houdt scherp oog voor trends en opent nieuw restaurant Matsu in uniek pand
  2. Binnenkijken bij LouLou in Eindhoven: Funky en eclectisch café 2.0
  3. Van der Valk bindt strijd aan met nephotels
  4. Hoe ga je om met AI in je horecazaak?
  5. Unieke pop-up van Gijs Bruurs en Edwin Vinke in Eindhoven
  6. Eveline Wu verkoopt vijf zaken en gaat weer zelf koken in nieuw restaurant
  7. The Black Cat is open: nieuwe craft cocktail-bar in centrum van Eindhoven
  8. Eerste AI-restaurant van Nederland gaat verder als evenementenlocatie
  9. Gespot: 200 m2 speelruimte in Charlie - 'Kwaliteit voor kinderen én volwassenen'
  10. Binnenkijken bij Charlie in Eindhoven: paradijs voor kind en ouder
  11. Binnenkijken bij nieuwe Salsa Shop in Eindhoven
  12. De 45 restaurants in de Michelinselectie tot nu toe: deze vier zaken vallen op
  13. De Rozario na opening tweede zaak: 'Ik ben nu pas echt een ondernemer'
  14. Twee vestigingen Coffeelab failliet, sluitingen in Eindhoven en Nijmegen
  15. Openingstijden, keuken en styling: Nova Kitchen Bar is lekker eigenwijs
  1. Twee nieuwe 'bistrobars' in Eindhoven; tweede zaak De Rozario ook open
  2. De ondernemerslessen van Zarzo: 'Honger naar kennis is zó belangrijk'
  3. Gespot: Boterkaarsjes bij Not Standard - Waar niets standaard is
  4. Ondernemers achter 'AI-restaurant' in Eindhoven stappen in parkpaviljoen
  5. The Harbour Club in Eindhoven na krap twee jaar dicht, nieuwe exploitant heeft andere plannen
  6. Befaamd restaurant Oriëntal Green House in Eindhoven gaat dicht
  7. Ambitieus restaurant en luxehotel Kazerne in Eindhoven te koop: 'Intensieve gesprekken'
  8. Gespot: Dineren onder de sterren in Dinner Domes bij Thomas
  9. Sterchef Jermain De Rozario opent tweede zaak in nieuwe foodhall in Eindhoven
  10. De transformatie van restaurant Mei Wah: 'Er zijn geen korte wegen naar succes'
  11. Tegenvaller voor Vegan Junk Food Bar: vestiging in Eindhoven failliet verklaard
  12. Eindhoven straks potentiële hotspot rijker: tien keukens en drie barren op Strijp-S
  13. Eerste AI-restaurant van Nederland opent binnenkort: dit is hoe het precies werkt
  14. Derde uitbreiding van Black Label Hospitality binnen een jaar
  15. De Pizzabakkers opent in Eindhoven eerste Brabantse vestiging