grow Recruitment
Taiko Cuisine brengt ode aan rijst
Taiko Cuisine, het restaurant van het Amsterdamse Conservatorium Hotel, door Gault&Millau benoemd tot 'Best Asian Restaurant 2023', lanceerde op 30 oktober het ingrediënt van het jaar: rijst.
Taiko Cuisine, het restaurant van het Amsterdamse Conservatorium Hotel, door Gault&Millau benoemd tot 'Best Asian Restaurant 2023', lanceerde op 30 oktober het ingrediënt van het jaar: rijst.
Taiko Bar in Conservatorium Hotel Amsterdam wordt eind september twee dagen omgebouwd tot pop-up ginbar van het Japanse ginmerk Roku. Voor deze gin zijn de vier seizoenen deel van de filosofie, met de tijdelijke bar wordt de overgang van zomer naar herfst gevierd.
Restaurant Taiko lanceert een nieuw 'concept of the year': Umi no kuni, oftewel 'The Land of the Sea'. Executive chef Schilo van Coevorden deed speciaal voor dit menu inspiratie op in de provincie Zeeland en serveert in Taiko Cuisine gerechten met ingrediënten van eigen bodem met een Aziatische twist.
Jef van den Hout, voormalig eigenaar van Restaurant French Connection aan de Singel in Amsterdam, gaat naar Restaurant Taiko van Schilo van Coevorden in het Conservatorium Hotel in Amsterdam.
Restaurant Taiko in Amsterdam start vanaf 26 februari met een curry pop-up concept. Chef Schilo van Coevorden wil zijn gasten 'mee op reis naar Azië nemen', met de verschillende curry's die Taiko de afgelopen jaren in het restaurant heeft geserveerd.
Restaurant Taiko in het Amsterdamse Conservatoriumhotel van chefkok Schilo van Coevorden, heeft deze week officieel de deuren geopend van een tweede vestiging, in het Sofitel Dubai The Obelisk. Taiko Dubai is de eerste internationale vestiging van het restaurant.