Bocuse d'Or Nederland sluit partnership met Chef

Bocuse d'Or Nederland sluit partnership met Chef

Bocuse d'Or Nederland en Chef, onderdeel van Nestlé Professional hebben op Gastvrij Rotterdam 2016 een exclusieve samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Doel van het partnership is het bevorderen van de gastronomie in Nederland en het uitbreiden en versterken van het netwerk.

Jermain de Rozario

Chef Nestlé: sauzen zonder pakjes en poeders

Basissauzen van Chef Nestlé Professional worden door chefs en voor chefs gemaakt. Een kijkje in de (Nestlé)keuken. Misset | Horeca.

Nestlé Professional lanceert rond Chef online magazine IamChef

Nestlé Professional lanceert rond Chef online magazine IamChef

Voor het merk Chef presenteert Nestlé Professional het online inspiratiemagazine IamChef. In deze eerste editie gaat Jermain de Rozario in op het thema 'vuur'.

Alain Alders (© Kasper van ‘t Hoff Photographe)

'A Day to Amuse' met sterrenchefs

Nestlé Professional Food organiseerde onlangs 'A Day to Amuse', een evenement waarbij acht sterrenchefs en één patissier met 40 topchefs hun signature amuses bereidden met CHEF Natural Fonds als basis. Raymond Prinsen: 'De tijd dat koks zich schaamden als ze iets uit een pakje haalden is voorbij. De kwaliteit van deze fonds is zo goed dat gasten het verschil niet proeven.'

3D koffiemachines op nieuwe site

3D koffiemachines op nieuwe site

Een nieuwe website gericht op de professionele markt. De site gelanceerd door Nestlé Professional, biedt informatie over koffie en food.

Chefs Van der Valk lanceren kookboek

Chefs Van der Valk lanceren kookboek

Chefs van Van der Valk Voorschoten ('hotel/restaurantketen in Nederland en België') hebben een kookboek gelanceerd met daarin 20 'verfijnde recepturen.'