Horecastoel van nu straalt luxe uit

Horecastoel van nu straalt luxe uit

Stoelen in de horeca zijn belangrijk. Maar wat is een goede stoel en welke trends zijn er? Leveranciers van horecameubilair zien een toenemende vraag naar luxe stoelen. Misschien was er tijdens deze lockdown eindelijk tijd om na te denken over stoelen.

Tips voor terrasseizoen: van online beleving tot qr-codes en 1,5 meter-indeling

Tips voor terrasseizoen: van online beleving tot qr-codes en 1,5 meter-indeling

Volgens de leveranciers van terrasproducten horeca zijn er deze zomer kansen genoeg om een mooie omzet te draaien. Van tussenschermen voor geborgenheid en perfect serves voor meer marge tot QR-bestellen voor snelheid en hygiëne.

Ondernemers durven  weer en willen zich profileren. Foto: Ruby Rose in Utrecht. Beeld: Lars Verkroost Photography

Trends en ontwikkelingen in horecainterieur 2020: van shockeren tot low dining

Horecaondernemers durven weer. Ze willen laten zien wie ze zijn. Stoelen zijn ware troontjes, bekleed met vriendelijke stoffen zoals velvet in kleuren die positiviteit uitstralen. Dat blijkt uit een rondje op de Horecava. Hier de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van horecainterieur 2020.

Innovaties horecainterieur: Van schommelen aan tafel tot geschilderde lichtbronnen

Innovaties horecainterieur: Van schommelen aan tafel tot geschilderde lichtbronnen

2020 is het jaar van velours. Banken en stoelen bekleed met dit zachte fluweel, in alle kleuren. Misset Horeca maakte een rondje op de Horecava langs de interieur en design standhouders. Hier de nieuwe modellen stoelen en tafels op een rij.

Het terras van Buitenplaats Slangevegt bestaat uit een lounge- en een à-la-cartegedeelte.

Wat zijn de trends in terrasmeubilair voor 2019?

Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van horeca terrasmeubilair? Naast praktische vragen over de levensduur en of het meubilair makkelijk schoon te houden en op te slaan is, is natuurlijk uitstraling het belangrijkst. Misset Horeca zet acht trends voor het terrasseizoen 2019 op een rij.

Hakvoort Professional en Homint richten samen restaurant in

Hakvoort Professional en Homint richten samen restaurant in

Dit jaar pakken Hakvoort Professional en Homint samen uit tijdens de Horecava. De bedrijven die zich specialiseren in horeca keukens en inrichting hebben de krachten gebundeld in een stand van 260 m2. Hierop realiseren zij een 'restaurant' volgens de laatste trends met alle denkbare keukenapparatuur.