Alles over Homepage

Gespot op Ibiza: een glazen hotelkamer in de lobby waar gasten gratis mogen overnachten

Gespot op Ibiza: een glazen hotelkamer in de lobby waar gasten gratis mogen overnachten

In het midden van de lobby van het Paradiso Ibiza Art Hotel staat de Zero Suite. Het is een glazen hotelkamer waar het licht voortdurend brandt....

Interview met nestor Toine Hermsen over zijn  carrière en 'Toine Hermsen Cuisinier'

Interview met nestor Toine Hermsen over zijn carrière en 'Toine Hermsen Cuisinier'

Culinaire nestor Toine Hermsen vertelt begin 2020 over zijn droom die uitkomt met zijn nieuwe restaurant, de periode van zwarte sneeuw, de komst en...

Binnenkijken bij Hotel Rumour: 'Je kunt hier alles, behalve overnachten'

Binnenkijken bij Hotel Rumour: 'Je kunt hier alles, behalve overnachten'

In het gloednieuwe Hotel Rumour in Leiden kun je álles, behalve overnachten. 'Ik vind het grappig dat de naam verwarrend is. Dat betekent dat mensen...

Deze horecazaken openden in augustus 2024

Deze horecazaken openden in augustus 2024

Iedere maand weer openen er nieuwe horecazaken hun deuren. Collega's die gepassioneerd starten met hun horecabedrijf en graag hun trots delen. Misset...

Hoe maak je een goede wijnkaart?

Hoe maak je een goede wijnkaart?

Het maken van een wijnkaart is een vak apart. Hoeveel wijnen moeten er op de kaart, welke landen en/of gebieden kies je, welke doe je per glas en...

De bouw van een permanent strandpaviljoen kan een stuk degelijker. Foto: Beachclub The Sunset op Ameland.

Dit zijn de voordelen van het uitbaten van een jaarrond strandpaviljoen

Ondernemen op het strand is door weersafhankelijkheid het meest uitdagend. Maar het uitbaten van een jaarrond strandpaviljoen heeft ook veel...

Foto-credits: Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency

De keukeninrichting van Badcuyp: koken op open vuur staat centraal

Joep Hermans, Tobias Kuyt en Martin de Nes namen de Amsterdamse Escobar over en transformeerden het restaurant tot restobar Badcuyp, waar koken op...

Rooster maken: hoe plan je medewerkers optimaal in?

Rooster maken: hoe plan je medewerkers optimaal in?

Een personeelsplanning maken voor je restaurant, hotel of café kan een hele puzzel zijn. Wie rooster je wanneer in? Wat is een goede bezetting? Wat...

Fabiano Palombini nieuwe chef-kok restaurant Julemont**

Fabiano Palombini nieuwe chef-kok restaurant Julemont**

Château Wittem heeft voor het prestigieuze restaurant Julemont vanaf oktober 2024 chef-kok Fabiano Palombini aangetrokken. Hij brengt zijn verfijnde...

In de Michelin-app kunnen gasten nu reviews achterlaten voor de inspecteurs

In de Michelin-app kunnen gasten nu reviews achterlaten voor de inspecteurs

Gebruikers van de Michelin-app, die feitelijk de rode gids heeft vervangen, kunnen vanaf nu ook reviews en opmerkingen achterlaten voor het...