LEVANTOgroep
De Toppr van maart: Hannah Marinus, project- en operations manager bij De Heeren van Maarssen
Het platform Tippr zet iedere maand een horecamedewerkers in het zonnetje. Deze Toppr krijgt zo de waardering die hij of zij verdient.
Het platform Tippr zet iedere maand een horecamedewerkers in het zonnetje. Deze Toppr krijgt zo de waardering die hij of zij verdient.
Nijmegen krijgt een nieuwe culinaire hotspot: op 1 april 2025 opent Holy Roti haar deuren
Restaurant Flore, bekroond met twee MIchelinsterren en een Groene ster, heropent op 2 april 2025 haar deuren in De LʼEurope Amsterdam.
'Goed eten, betaalbare wijnen en een relaxte sfeer', dat belooft Edwin Kats vanaf vandaag met Noble Gastro House, de nieuwe naam van Restaurant Noble aan het Wilhelminaplein in Den Bosch.
Michelin heeft tijdens een sterrenceremonie in Metz de nieuwe selectie voor Frankrijk bekendgemaakt. Er kwamen twee nieuwe driesterrenrestaurants bij, één restaurant verloor na ruim veertig jaar juist zijn derde ster.
René Brienen gaat een nieuw avontuur aan op Bonaire. Daar wordt hij de nieuwe culinair directeur wordt op het Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort. Daarmee neemt hij voorgoed afscheid van zijn bekende restaurant in Well aan de Maas.
Horecatycoon René Bogaart heeft een missie: de horeca in Nederland positief op de kaart zetten. Om die ambitie waar te maken hanteert de ondernemer een paar gouden regels.
De Buren in Bussum is een nieuw sfeervol restaurant waar je in de ochtend terecht kunt voor koffie en lekkers en de dag eindigt met een avond vol wijnen, lokale bieren en kleine gerechtjes om te delen. Het interieur is speels en kleurrijk. Binnen gluren? Bekijk de interieurfoto's.
Ook in de afgelopen maand gingen er weer horecazaken failliet, of besloten ondernemers zelf te stoppen met hun bedrijf. Misset Horeca publiceert maandelijks de sluitingen die bij de redactie bekend zijn. Dit is het overzicht van maart 2025.
Soenil Bahadoer opent zoals verwacht een restaurant in het nog te openen hotel Curio by Hilton in Gemert, vlakbij Eindhoven. De zaak gaat Gem heten.
Voedselverspilling is niet alleen een milieuprobleem, maar ook een financiële uitdaging voor horecaondernemers. Experts en ondernemers delen 7 praktische tips om direct mee aan de slag te gaan.
Restaurant Nommos, in het Safari Hotel van Beekse Bergen, verwelkomt vanaf nu ook niet-hotelgasten.
Restaurant Bolenius* in Amsterdam verhuist van de Zuidas naar het Rembrandtpark. Chef en eigenaar Luc Kusters wilde op die plek aanvankelijk een tweede zaak starten, maar kiest nu dus voor een verhuizing van zijn vlaggenschip.
Bij sterrenrestaurant Triptyque van Niven Kunz en Virginie van Bronckhorst-Kunz in Wateringen word je aangenaam verrast door tal van unieke ervaringen aan tafel. Van een spelletje bij een gerecht en prei in klei tot het persoonlijke contact met de chef. Acht bijzondere ervaringen op een rij.
Jacob Jan Boerma opent nog dit jaar een nieuw restaurant met een delicatessenwinkel in Antwerpen, in het populaire stadsdeel Het Zuid. Eind september zou de zaak moeten opengaan, vertellen makelaarsbronnen aan Misset Horeca.