grow Recruitment
Pascal Jalhay culinair directeur Van Oys Maastricht
De bekende Maastrichtse voormalig 2-sterrenchef Pascal Jalhay is benoemd tot culinair directeur bij Van Oys Maastricht Retreat.
De bekende Maastrichtse voormalig 2-sterrenchef Pascal Jalhay is benoemd tot culinair directeur bij Van Oys Maastricht Retreat.
De maaltijdservice voor senioren Vers aan Tafel heeft zijn positionering, huisstijl en assortiment veranderd. Daarnaast zijn alle bestaande maaltijden volledig herzien en opnieuw ontwikkeld door voormalig sterrenchef Pascal Jalhay, creatief brein in de keuken van Vers aan Tafel.
Waarom stappen restaurantchefs over naar een cateringbedrijf? Pascal Jalhay (ex-Bougainville* en -Marfo), Andrès Delpeut (ex-Bridges Dining* en sinds kort bij de Compass Group), Rudolf Brand (ex-Vermeer*) en Dennis Kuipers (chef-kok Vinkeles*) geven hun visie.
Pascal Jalhay werkt aan een kookboek met recepten van alle 'Indo chefs van NL. Hij zit niet bij de pakken neer na zijn vertrek bij Bougainville
Pascal Jalhay vertrekt als signature chef van restaurant Bougainville in hotel TwentySeven. Tim Golsteijn blijft aan en neemt de taken van Jalhay over.
Zout&Citroen organiseert zondag 29 april When east meets west. Soenil Bahadoer en Pascal Jalhay duiken samen met Bram Helleman de keuken in.