Buitenplaats Sonsbeek (Stadsvilla - & Ketelhuis Sonsbeek)
Rendement verhogen in 2025? Eijsink deelt tips
Het nieuwe jaar biedt de horeca kansen om verder te groeien, ondanks bekende obstakels zoals krappe marges en een tekort aan personeel.
Het nieuwe jaar biedt de horeca kansen om verder te groeien, ondanks bekende obstakels zoals krappe marges en een tekort aan personeel.
Binnen zes weken tijd heeft Bogaart in Leidschendam een nieuw restaurant uit de grond gestampt.
Rotterdam is een absolute hotspot rijker, nu restaurant Celest open is voor het publiek. De zaak bevindt zich op de 58ste verdieping van de Zalmhaventoren, op 190 meter hoogte, waardoor gasten een haast on-Nederlandse ervaring krijgen.
Restaurant Intens, het fine-dining restaurant in Thermen Bussloo, heeft een nieuwe chef-kok: Kevin Schlaman. Schlaman volgt Marijn van de Worp, die andere projecten binnen het Thermen-concern gaat oppakken.
Williams Farmhouse heeft haar deuren aan de Beethovenstraat in Amsterdam Zuid geopend.
Yolande Vesters is gekozen tot nieuwe voorzitter Euro-Toques International.
Je moet er kundig, consistent én liefhebber voor zijn: het uitvoeren van de perfecte tafelbereiding. Deze persoonlijke preparaties leken uit de mode te zijn, maar we komen ze nu misschien wel vaker tegen dan ooit. 'De tafelbereiding is terug van nooit helemaal weggeweest.'
Het vijfsterrenhotel Curio Collection by Hilton in Gemert moet in het voorjaar van 2026 de deuren gaan openen. Vanaf de lente van 2025 gaat het bijbehorende restaurant al op sterrenjacht. De vraag is wie de chef wordt.
Dave van den Donker, conceptmanager bij Hell's Kitchen Horeca Groep, deelt hoe hij innovatieve horecaconcepten ontwikkelt voor de groep van Herman Hell. In deel 3 van de serie '7 vragen over conceptontwikkeling' bespreekt hij zijn stappen, inzichten en tips voor succes.
Na ruim vijf jaar van intensieve samenwerking hebben chef-kok Ewout Eleveld en Parc Broekhuizen besloten om ieder hun eigen weg in te gaan. Wie de nieuwe chef wordt van bistro Lof is nog onduidelijk.
Na maanden van verbouwen en klussen brengen Cameron Winkelman en Kay de Jong nieuw leven in het iconische Schippershuis in Numansdorp. Originele details van het gebouw uit 1946 zijn in ere hersteld. 'Retro-chic, waarbij oud en nieuw wordt gecombineerd.'
De horeca blijft zich ontwikkelen en voor komend jaar belooft die ontwikkeling een spannende mix van contrasten. De meeste trends spelen in op de veranderende behoeften van de gast, waarbij authenticiteit, beleving, comfort en kwaliteit centraal staan. Misset Horeca zet de belangrijkste horecatrends 2025 in interieur en horecaconcepten op een rij.
Op het Kleine-Gartmanplantsoen in Amsterdam, tegen het Leidseplein aan, is een tweede locatie van Nomi, bekend om de authentieke Koreaanse BBQ geopend.
Restaurant We are Edn is de eerste locatie wereldwijd en opent in DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station.
Wok to Walk viert zijn twintigste verjaardag met de opening van de eerste sit-in-locatie.