Interieur

Op deze pagina vind je verzamelingen van artikelen als het gaat over het interieur. Met tipverhalen, best practices en fotoreportages vind je er alles voor het inrichten van een keuken en zaak. Van interieurontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer. Direct hieronder vind je een uitgelichte selectie door de redactie.

7 vragen aan Bjorn van Dijl over conceptontwikkeling: 'Focus is de sleutel'

7 vragen aan Bjorn van Dijl over conceptontwikkeling: 'Focus is de sleutel'

Binnenkijken bij Schippershuis met een retro-chic interieur

Binnenkijken bij Schippershuis met een retro-chic interieur

Na maanden van verbouwen en klussen brengen Cameron Winkelman en Kay de Jong nieuw leven in het iconische Schippershuis in Numansdorp. Originele details van het gebouw uit 1946 zijn in ere hersteld. 'Retro-chic, waarbij oud en nieuw wordt gecombineerd.'

Title in Koeweit, de overallwinnaar van de Restaurant & Bar Design Awards, is een toonbeeld van maximalisme, oog voor detail en overdecoratie. Het ontwerp weerspiegelt trends zoals harmonieuze kleuren en uitgewerkte details.

Horecatrends 2025: 17 ontwikkelingen in interieur en concepten

De horeca blijft zich ontwikkelen en voor komend jaar belooft die ontwikkeling een spannende mix van contrasten. De meeste trends spelen in op de veranderende behoeften van de gast, waarbij authenticiteit, beleving, comfort en kwaliteit centraal staan. Misset Horeca zet de belangrijkste horecatrends 2025 in interieur en horecaconcepten op een rij.

16 bijzondere horecatoiletten: van poepchic tot creatieve pareltjes

16 bijzondere horecatoiletten: van poepchic tot creatieve pareltjes

Toiletruimtes in horecagelegenheden zijn uitgegroeid tot ware designstatements. Van poepchic met luxueze materialen tot kunstzinnige pareltjes met gedurfde designs. Misset Horeca duikt in de wereld van bijzondere horecatoiletten, waar creativiteit en functionaliteit samenkomen om gasten te verrassen, zelfs achter gesloten deuren.

Gespot: Marcel van Zomeren creëert bijzondere moswand in de Oranjerie: 'levend schilderij'

Gespot: Marcel van Zomeren creëert bijzondere moswand in de Oranjerie: 'levend schilderij'

Chef-kok en eigenaar Marcel van Zomeren van restaurant In den Rustwat in Rotterdam heeft het interieur van zijn Oranjerie een sfeervolle upgrade gegeven. Met de toevoeging van een moswand combineert hij esthetiek, akoestiek en duurzaamheid op unieke wijze.

De voordelen van Misset Horeca

Praktische handvatten

Van prijsbepaling tot interieurideeën - wij bieden concrete tips voor de aantrekkelijkste zaak.

Antwoord op ondernemersvragen

Alles over vraagstukken als personeel, regelgeving, vergunningen en financiën.

Laat je inspireren

Horeca-ondernemers aan het woord en aansprekende voorbeelden uit de top van de branche.