Misset Horeca 11 2024

Misset Horeca 11 2024

Deze editie staat helemaal in het teken van Design. Wat zijn de trends en ontwikkelingen op het gebied van horeca interieur en waar moet je aan denken als het gaat om conceptontwikkeling? Verder veel inspiratie van prachtig gestylde horecazaken: met internationale allure, monumentaal historisch of juist heel eigentijds.

Misset Horeca 10 2024

Misset Horeca 10 2024

In deze editie blikken we vooruit op de bekendmaking van de Michelinsterren. Waar gaan ze vallen? En hoe is het om opeens een ster te hebben? Ook vertellen horecaondernemers over hun zaak en hun bedrijfsvoering. Verder veel inspiratie op het gebied van fingerfood, snacks en koffiecocktails.

Misset Horeca 8-9 2024

Misset Horeca 8-9 2024

Horecaondernemers passen hun zaak geregeld aan. Het concept, interieur of de keuken moet gewijzigd worden omdat de markt daarom vraagt. In deze editie vertellen ondernemers hoe ze hun bedrijf transformeerden. Van fine dining restaurant naar pannenkoekformule, van restaurant naar restobar, van seizoenbedrijf tot jaarrond exploitatie of van feestcafé naar grand café.

Misset Horeca 7 2024

Misset Horeca 7 2024

Misset Horeca 7 staat helemaal in het teken van de Terras Top 100 2024. De 100 bedrijven in de lijst worden beschreven, in volgorde gezet en geplot op de kaart van Nederland. Ook is er aandacht voor de provinciewinnaars, de winnaar van de publieksprijs en de Parel. In de Eregallerij komen de winnaars van voorgaande edities voorbij.

Misset Horeca 6 2024

Misset Horeca 6 2024

In deze editie veel aandacht voor het terras. Marcel Westerveld verklaart het succes van zijn terras. Vertrekkend hoofdinspecteur van Michelin, Werner Loens, vertelt nog één keer zijn verhaal. Foto's laten het nieuwe high-end concept The Siren zien en de ondernemers achter Otemba willen de wereld veroveren met Japanse ramen en gyoza. Peter Vos en Roy van Veghel draaien hun zaak gasloos en energieneutraal. Ook de ondernemer achter Café Keppler vertelt zijn ondernemersverhaal. Binnenkijken kan bij bar-restaurantconcept Bisous en Bistro Vief.

Misset Horeca 5 2024

Misset Horeca 5 2024

In deze editie blikken we met ondernemers vooruit op het EK Voetbal. In een interview met Sharon en Lennart van Gastel vertellen zij over de exploitatie van hun 9 horecazaken. Geert jan Vaartjes opent in Dokkum een nieuw restaurant waarin Friesland de hoofdrol heeft en de ondernemers achter café Nationaal en Juffrouw Tok vertellen hun ondernemersverhaal. Ook laten we de nieuwste zaak van Patrick van Asch zien: Ciao Belli en kijken we binnen bij Château Neercanne en Blendin.

Misset Horeca 4 2024

Misset Horeca 4 2024

In deze editie schitteren ondernemers met inspirerende verhalen. René Bogaart opende Chez Lou Lou, een nieuw fine dining-restaurant. Roland Hogenelst van La Cubanita groeit gestaag. Solange Bogman opende in 3 jaar 3 restaurants. Sommelier Sascha Holzkämper waagde de sprong naar zijn eigen zaak. Ava Mees List, hoofdsommelier bij Noma*** in Kopenhagen, onthult Noma's filosofie. Barry en Judith Zwinkels delen terrastips van Wollebrand Lakehouse, en Leon Mazairac van Karel V* bereidt een culinair bloemenboeket. .

Misset Horeca 3 2024

Misset Horeca 3 2024

Deze editie van 2024 staat vooral in het teken van duurzaamheid. Ariane van Mancius vertelt over haar ervaringen met true pricing in de horeca. Restaurateurs delen hun ervaringen met duurzaamheid op het bord: door groenten, fruit en kruiden uit eigen moestuin halen of een zero waste-menu op de kaart te zetten. Een voortrekker in botanisch koken is tweesterrenrestaurant De Nieuwe Winkel, onder leiding van chef Emile van der Staak. Hij is bezig aan een nieuw hoofdstuk. Verder komen in dit nummer ondernemers aan het woord over hun bedrijven Surf 'n Sushi, Pannekoe en Moose en kijken we binnen bij The Local Club in Gorinchem en Tante Sjaan in De Koog.

Misset Horeca nr. 2 2024

Misset Horeca nr. 2 2024

Deze editie van 2024 staat vooral in het teken van het terrasseizoen. Wat zijn de trends in terrasmeubilair en aankleding? We nemen een kijkje op het prachtige terras van De Rechtbank in Utrecht. Verder laten we in dit nummer ondernemers aan het woord over hun bedrijven Pillows, Sabrozas, Prakm, Cellar Door en Bufkes. We kijken binnen bij 'Porno Bistro ' L'Amour Toujours in Den Haag en de winnaar van de Terras Top 100 2023 roept alle ondernemers op om ook mee te doen.

Misset Horeca nr. 1 2024

Misset Horeca nr. 1 2024

In deze eerste editie van 2024 kijken we vooruit naar de trends van dit jaar op drie gebieden: horecainterieur, technologie en food. Verder laten we in dit nummer drie aanstormende horecaprofessionals uit generatie Z aan het woord en horen we alles over de signature dish van Yuri Wattimena van restaurant Yano. Ook zoomen we in op het honderdjarige café Wolthoorn in Groningen, spreken we Björn de Waal van Het Arsenaal 1309 in Doesburg en kijken we binnen bij het net verbouwde Van der Valk Wassenaar - een van de oudste hotels met een toekan en nu ook een van de meest duurzame.