Zo ga je om met de dodenherdenking in je horecazaak
Op 4 mei herdenkt Nederland haar oorlogsslachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en van oorlogssituaties en vredesmissies erna. Overal in het land is...
Op 4 mei herdenkt Nederland haar oorlogsslachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en van oorlogssituaties en vredesmissies erna. Overal in het land is...
Eigenlijk droomt Solange Bogman als tiener van een eigen bakkerij. Ze rondt met succes haar patisserieopleiding af aan de hotelschool in Hasselt en...
In een wereld waar efficiëntie en precisie cruciaal zijn, staat de hotelsector voor een uitdaging: hoe kunnen ze de kwaliteit van schoonmaakdiensten...
Tim Dorissen gaat bij restaurant De Bokkedoorns de rol van maître op zich nemen en Barry Kleijne wordt maître-sommelier. Dorissen is al 12 jaar...
Live muziek in je horecazaak kan zorgen voor extra omzet, naamsbekendheid en gezelligheid. Maar los van de gage voor de artiesten, moet er ook...
Sergio Herman heeft van de Raad van State groen licht gekregen om zijn kookhoeve 'The Barn' te gaan realiseren in Retranchement. Daar wil Herman...
Iedere maand weer openen er nieuwe horecazaken hun deuren. Collega's die gepassioneerd starten met hun horecabedrijf en graag hun trots delen. Misset...
De duurzame hotelgroep Conscious Hotels opent in het voorjaar van 2025 hun eerste hotel buiten de hoofdstad. Het monumentale pand in Utrecht wordt...
Restaurant Aroma Fine Dining beleefde een mooie avond met hun twee gastchefs Sara Scarsella and Matteo Campagnucci van sterrenrestaurant Sintesi uit...
Raymond Plat, chef-kok en patron-cuisinier van restaurant Troef is door Stichting Dupan uitgeroepen tot Paling Patron van het jaar 2024/25. Tijdens...
Bep van Mokum is het nieuwe gezicht van Ron Gastrobar aan de Sophialaan in Amsterdam. Het beroemde typetje uit Jiskefet is per 1 mei 'in dienst'...
Een recent onderzoek naar meer dan 3.500 sterrenrestaurants in 41 landen, legt bloot dat Nederland nog altijd een van de goedkoopste...
Raymond Plat, chef-kok en patron-cuisinier van restaurant Troef is door Stichting Dupan uitgeroepen tot Paling Patron van het jaar 2024/25.
Bij café Kennedie, onderdeel van Not Standard in het hart van Eindhoven, wordt boter op een verrassende wijze gepresenteerd; als een boterkaarsje. De...
In de wereld van voeding en welzijn wordt de term 'brainfood' steeds prominenter, ook in de horeca. Zo staan er speciale bowls prominent op het menu...