Chris Ververs

Redacteur Misset Horeca

Redacteur bij Misset Horeca. Voornamelijk actief als allround nieuwsredacteur. Dat betekent eigen nieuwsverhalen maken over de horeca, reportages schrijven en interviews afnemen. Nieuws over de branche? Neem dan contact met mij op.

Tjade en Patty Klaver gingen van Bord'Eau** naar bistro en zijn gelukkiger dan ooit

Tjade en Patty Klaver gingen van Bord'Eau** naar bistro en zijn gelukkiger dan ooit

Na jaren werken op het hoogste niveau in Hotel De L'Europe vonden Tjade en Patty Klaver het tijd om op eigen benen te staan. Onlangs opende het stel...

EU legt Booking.com aan banden wegens 'te veel macht'

EU legt Booking.com aan banden wegens 'te veel macht'

Booking.com is door de Europese Commissie aangemerkt als zogenoemde 'poortwachter'. Dat betekent dat Brussel de boekingssite (te)veel macht toekent...

Einde van een tijdperk: Na 23 jaar sluit Danielle de Metz de deuren van The Corner

Einde van een tijdperk: Na 23 jaar sluit Danielle de Metz de deuren van The Corner

Na een indrukwekkende periode van 23 jaar heeft Danielle de Metz besloten het stokje van Restaurant The Corner over te dragen aan nieuwe eigenaren....

Hofman Utrecht

Waarom het terras vol zit en iedereen er wil werken: het geheim van Hofman

In het hart van Utrecht, aan het Janskerkhof, is horecajuweel Hofman gevestigd. Voor zowel het terras als mensen die er willen werken, kent het...

Wouter Wolters

Preuverie de Toren verkocht: 'Besluit kwam als donderslag bij heldere hemel'

Het besluit kwam vorig jaar zomer, maar nu is de kogel echt door de kerk. Preuverie de Toren in Echt is verkocht. Eigenaar Wouter Wolters is klaar om...

120 jaar Het Wapen van Harmelen: een verhaal over familie, oorlog en toekomst

120 jaar Het Wapen van Harmelen: een verhaal over familie, oorlog en toekomst

Hotel Het Wapen van Harmelen bestaat 120 jaar. Hoe doorstaat een horecabedrijf de tand des tijds? Over vier generaties gastheerschap, donkere jaren...

Revolutie in de hotelsector: AI zorgt voor kostenbesparing

Revolutie in de hotelsector: AI zorgt voor kostenbesparing

In een wereld waar efficiëntie en precisie cruciaal zijn, staat de hotelsector voor een uitdaging: hoe kunnen ze de kwaliteit van schoonmaakdiensten...

Ron Blaauw (c) Jan Willem Schouten

Bep van Mokum (Jiskefet) nieuwe gezicht bij Ron Gastrobar van Ron Blaauw (met video)

Bep van Mokum is het nieuwe gezicht van Ron Gastrobar aan de Sophialaan in Amsterdam. Het beroemde typetje uit Jiskefet is per 1 mei 'in dienst'...

Deze afbeelding van brainfood is gemaakt met Imagine.

Brainfood in de horeca: Grand Café LIVING ziet vraag stijgen naar 'voeding voor de geest'

In de wereld van voeding en welzijn wordt de term 'brainfood' steeds prominenter, ook in de horeca. Zo staan er speciale bowls prominent op het menu...

Boost je omzet met 46 procent: 'Maak gastvrouw of -heer belangrijk'

Boost je omzet met 46 procent: 'Maak gastvrouw of -heer belangrijk'

De verkoop radicaal verhogen. Welke ondernemer wil dat nou niet? Horeca-adviseur Franck Evers belooft 46 procent meer omzet in 10 weken tijd. Op...