Hotelschool The Hague
Waarom het altijd vol zit bij jubilerend visrestaurant Crabbetje: het geheim van de chef
Visrestaurant Crabbetje in Leiden viert in februari zijn 33-jarig jubileum. En heeft daar alle reden toe.
Visrestaurant Crabbetje in Leiden viert in februari zijn 33-jarig jubileum. En heeft daar alle reden toe.
Na jaren van voorbereiding opent horecagroep Younique Concepts dit voorjaar drie nieuwe zaken. De eerste opening vindt plaats op 6 februari 2025, wanneer Café Café aan de Amstel 1 in Amsterdam wordt gelanceerd.
Restaurant Kaagman & Kortekaas wordt verbouwd. Ondertussen wordt er tijdelijk eendencafé, Kafé Kanard geopend.
Fletcher Hotels breidt uit met een hotel gevestigd in het historische gevangenisgebouw Schutterswei in Alkmaar.
De Maastrichtenaar Bastiaan Klomp is aangesteld als nieuwe directeur/gastheer van Château St. Gerlach én operations director van Oostwegel Collection. Klomp is geen onbekende voor het Limburgse familiebedrijf: hij bekleedde er eerder leidinggevende functies. Vanaf 1 april start hij in zijn nieuwe rol.
Met 37 horecazaken in Amsterdam, Leiden en Utrecht is Riad Farhat een ware pionier in de horeca. In de serie '7 vragen over conceptontwikkeling' deelt hij zijn waardevolle tips en visie op het creëren van succesvolle horecaconcepten - met een ziel.
Sinds een jaar is er een nieuwe Omgevingswet ingegaan. Deze wet gaat over de ruimte waarin we wonen, werken en ontspannen: onze leefomgeving.
Het komt nooit meer goed tussen de Franse topchef Marc Veyrat (74) en Michelin. Aan de deur van zijn nieuwe restaurant heeft hij zelfs een klein bordje opgehangen om duidelijk te maken dat inspecteurs niet welkom zijn. Dat meldt CNN.
Jan en Claudia Sobecki openen in 2026 op landgoed De Wielewaal in Eindhoven een fine dining-etablissement, een familierestaurant en een boetiekhotel. De naam Tribeca verhuist niet mee vanuit Heeze. 'Hier kunnen we nóg een stap zetten.'
Dishdevil brengt menukaarten van alle (a la carte) restaurants in beeld. Dit kost carpaccio in 15 Nederlandse steden.
Foodtech startup Clone breidt, na de lancering in Amsterdam, uit naar vijf extra steden: Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Groningen.
Wichert van Rijn van de Utrechtse The Feast Family is (mede)eigenaar van vijftien horecazaken, waaronder Ruby Rose, Rum Club en The Streetfood Club. In de serie '7 vragen over conceptontwikkeling' deelt hij zijn inzichten, ervaringen en lessen uit zijn pad naar het creëren van succesvolle horecaconcepten.