Sterchef Tim van der Molen over zijn menukaart: 'Mijn manier van koken is een flinke...
Complexe bereidingen maar eenvoudig ogende gerechten waarin alle ingrediënten tot hun recht komen; dit is de signatuur van Tim van der Molen van...
Restaurant Hemel & Aarde in Utrecht is uitgebreid met 'een bijdehand zusje'. Direct naast het restaurant is een wijnbar geopend waar wijnen van over...
Het befaamde restaurant Seinpost in Scheveningen heeft met Maurice Hagenaar en Raymond Slats nieuwe eigenaren. Met een fine dining-concept blaast het...
Geweldig nieuws voor Sidney Schutte: zijn restaurant Cocina de Autor Los Sabos in Mexico heeft een Michelinster gekregen. Extra bijzonder is dat...
De zilveren toiletruimte van de nieuwste hotspot Ciao Belli in Breda is uitgegroeid tot de meest gefotografeerde ruimte van de zaak. Met een simpele...
Restaurantketen De Beren opent op 23 mei zijn nieuwe vestiging in Nederweert, langs de snelweg A2, richting Maastricht.
De gemeente Groningen en Greendish gaan zes lokale horecabedrijven ondersteunen bij het verduurzamen van hun menukaart. Na een grondige meting kunnen...
De Caribische fusion restaurantketen Mondi breidt uit naar Rotterdam. Na drie vestigingen in Amsterdam en Badhoevedorp slaat Mondi zijn vleugels uit...
Keuzevrijheid voor gasten en inspiratie voor de nieuwe generatie koks; dát is volgens chef-kok Margo Reuten van restaurant Da Vinci* de kracht van...
Michelinbaas Gwendall Poulennec heeft in een interview aangegeven dat er op dit moment internationaal meer dan 25 inspecteurs fulltime werkzaam zijn...
Op 14 mei zullen de gezamenlijke belangenorganisaties van de Aziatische horeca de petitie 'Zonder Aziatische koks geen Aziatische restaurants!'...
In het hart van Breda opende Patrick van Asch in februari de deuren van een nieuw Italiaans shared dining restaurant: Ciao Belli. Het grote...
Gastheer Toby Sadettan, chefs Rik Veen en Roy Schipper zijn met z'n drieën eigenaar van restaurant Lutum in Wijk bij Duurstede. De gasten en de...
Er is beroering onder restaurateurs. Na de dominantie op de markt door The Fork, brak het kleine Nederlandse initiatief van Formitable de markt open....