Alles over Medewerker in dienst

Zo werk je nieuwe terrasmedewerkers het beste in

Zo werk je nieuwe terrasmedewerkers het beste in

Hoe werk je nieuw terraspersoneel in? Misset Horeca zet alle tips voor je op een rij.

Wie wordt de opvolger van Ellen Treuren, werkzaam bij 't Raadhuis in Goudriaan?

Nomineer De Parel van de Terras Top 100 2024

Heb jij een medewerker die zich het afgelopen jaar onderscheiden heeft, een pluim óf steun verdient? Nomineer deze dan voor de Parel van de Terras...

Rooster maken: hoe plan je medewerkers optimaal in?

Rooster maken: hoe plan je medewerkers optimaal in?

Een personeelsplanning maken voor je restaurant, hotel of café kan een hele puzzel zijn. Wie rooster je wanneer in? Wat is een goede bezetting? Wat...

Barry Kleijne en Tim Dorissen.

Barry Kleijne en Tim Dorissen nieuwe maîtres De Bokkedoorns**

Tim Dorissen gaat bij restaurant De Bokkedoorns de rol van maître op zich nemen en Barry Kleijne wordt maître-sommelier. Dorissen is al 12 jaar...

Ron Blaauw (c) Jan Willem Schouten

Bep van Mokum (Jiskefet) nieuwe gezicht bij Ron Gastrobar van Ron Blaauw (met video)

Bep van Mokum is het nieuwe gezicht van Ron Gastrobar aan de Sophialaan in Amsterdam. Het beroemde typetje uit Jiskefet is per 1 mei 'in dienst'...

Voorkomen grensoverschrijdend gedrag begint bij werkgevers

Voorkomen grensoverschrijdend gedrag begint bij werkgevers

Kim Aupers, advocaat bij Meester Advocaten, deelt maandelijks een zaak die relevant is voor horecaondernemers. Dit keer gaat het over seksueel...

Foto-credits: Ivo Geskus

Franke Osinga geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok

Franke Osinga (33), keukenchef van Restaurant De Treeswijkhoeve** in Waalre, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Franke heeft met het...

Hotel Take Over 2023

Fletcher's Hotel Take Over: medewerkers hoofdkantoor runnen een dag een hotel

Fletcher Hotels houdt de 5e editie van de 'Hotel Take Over'. Wat begon als een eenmalige daad in 2017 om één van de hardwerkende hotelteams een...

Wouter Verkerk: 'Bij een horecabedrijf moet alles in dienst staan van 'Het Moment''

Wouter Verkerk: 'Bij een horecabedrijf moet alles in dienst staan van 'Het Moment''

'Alles in een horecazaak moet draaien om Het Moment', aldus gastvrijheidsexpert Wouter Verkerk. 'Het moment waarop gast en medewerker elkaar...

Zo zit het met vakantie aanvragen, een verzoek weigeren en het vakantiegeld

Zo zit het met vakantie aanvragen, een verzoek weigeren en het vakantiegeld

De vakantieperiode nadert. Voor de meeste horecabedrijven - zeker die met een groot terras - een extra drukke periode. Terwijl ook je medewerkers...