Alles over Conceptontwikkeling

Ingrid en Henrie van der Heijden.

Restaurant Vista* neemt HMB in Rotterdam over en maakt er Restobar Vista van

Gastvrouw Ingrid en SVH Meesterkok Henrie van der Heijden van sterrenrestaurant Vista in Willemstad hebben per 7 mei 2024 restaurant HMB in Rotterdam...

Binnenkijken bij Verhage Vlietplein

Binnenkijken bij Verhage Vlietplein

Na een grondige verbouwing van ruim twee maanden zijn de deuren van Verhage Vlietplein te Ridderkerk officieel geopend. Het voormalig pand van...

Thomas Demuth en Alain Caron. 
Foto-credits Chantal Arnts

Restaurant Tannay opent in voormalige restaurant De Gouden Reael

Na vier jaar onder de vleugels van Familie Caron, onderging Restaurant De Gouden Reael een transformatie. Het historische stukje Amsterdam is nu...

Sergio Herman in zijn nieuwe zaak (bron PrivéPrivée)

Na juridische strijd mag Sergio Herman culinaire broedplaats openen

Sergio Herman heeft van de Raad van State groen licht gekregen om zijn kookhoeve 'The Barn' te gaan realiseren in Retranchement. Daar wil Herman...

Voormalig Tivoli Oudegracht wordt Conscious Hotels

Voormalig Tivoli Oudegracht wordt Conscious Hotels

De duurzame hotelgroep Conscious Hotels opent in het voorjaar van 2025 hun eerste hotel buiten de hoofdstad. Het monumentale pand in Utrecht wordt...

Guus & Nick Raadgever van 't Zusje

't Zusje opent nieuwe vestiging en verhuist er één

't Zusje Zutphen opent haar deuren op vrijdag 24 mei 2024 in de Bronsbergen. 't Zusje Tilburg heeft een nieuwe locatie aan de Monumentstraat 6.

Het belang van branding in de horeca: 'Besparen én omzet laten stijgen'

Het belang van branding in de horeca: 'Besparen én omzet laten stijgen'

Goede branding kan voor een kleinere horecazaak hét verschil maken. Waar bij grote ketens op elk servet, glas of theelepeltje een eigen logo staat,...

19 tips voor het creëren van een horecaconcept met impact

19 tips voor het creëren van een horecaconcept met impact

Met een concept je gast raken. Hoe doe je dat? Hoe creëer je een horecaconcept met impact? 19 tips van horecaechtpaar Tsibo Lin en Céline Lin-Chu....

Dé 6 speakeasy-restaurants van Nederland en hun succesfactoren

Dé 6 speakeasy-restaurants van Nederland en hun succesfactoren

Het fenomeen speakeasy is vooral bekend van cocktailbars, maar inmiddels doen ook speakeasy-restaurants hun intrede in Nederland. 'De mysterieuze...

Binnenkijken bij de nieuwe exclusieve suites van Château Neercanne

Binnenkijken bij de nieuwe exclusieve suites van Château Neercanne

Na een verbouwing van bijna een jaar zijn de zeven nieuwe exclusieve suites van Château Neercanne, onderdeel van Oostwegel Collection, geopend....