Zo ga je om met de dodenherdenking in je horecazaak
Op 4 mei herdenkt Nederland haar oorlogsslachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en van oorlogssituaties en vredesmissies erna. Overal in het land is...
Op 4 mei herdenkt Nederland haar oorlogsslachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en van oorlogssituaties en vredesmissies erna. Overal in het land is...
In een wereld waar efficiëntie en precisie cruciaal zijn, staat de hotelsector voor een uitdaging: hoe kunnen ze de kwaliteit van schoonmaakdiensten...
Michiel de Vries en Sjoerd Steenbeek, de oprichters van Next, kondigen de benoeming van Jaimie van Heije aan tot de nieuwe signature chef. Na...
Quinten Chap en Rosanna Bos van team Sterklas ROC van Amsterdam hebben de eerste CuliQuiz School Battle gewonnen. Quinten en Rosanna, hebben niet...
Barista's weten al lang dat niet elk water geschikt is voor een goede kop koffie. Maar ook voor apparatuur in de professionele keuken en voor goed...
Een monnik die al zijn hele leven wijn verbouwt in Georgië weet niet wat hem overkomt. De 55-jarige Gabriel Khomazuridze staat in de belangstelling...
Franke Osinga (33), keukenchef van Restaurant De Treeswijkhoeve** in Waalre, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Franke heeft met het...
De Numa Group breidt zijn hotel portfolio verder uit met een nieuwe accommodatie in het centrum van Den Haag.
De witte brigade van de Cas Spijkers Academie Twente is winnaar van Talent van de Toekomst 2024. De tiende editie van deze vakwedstrijd telde in...
Jeroen en Janine de Zeeuw verhuizen hun restaurant De Zeeuw. Het Haarlemse restaurant verruilt de intieme locatie aan de Nassaustraat 15 voor een...
Het plantbased succesverhaal Chez Nina in Amsterdam West gaat door, maar zonder Nina Olsson. In goed overleg vertrekt Olsson bij het restaurant en...