Café Nationaal na eeuw weer Café Nationaal: 'Hoe meer we sloopten hoe mooier het werd'
Maarten Hinloopen heeft waar hij jaren jaloers naar kijkt vanuit zijn kantoor aan de Grote Markt in Den Haag. Het monumentale pand uit de 17e eeuw op...
Maarten Hinloopen heeft waar hij jaren jaloers naar kijkt vanuit zijn kantoor aan de Grote Markt in Den Haag. Het monumentale pand uit de 17e eeuw op...
Nieuw shared dining concept ROHA opende woensdag 15 mei haar deuren in hét bruisende horecastraatje van Oud-Beijerland. Chef-kok Hans Fiege en...
Na jaren werken op het hoogste niveau in Hotel De L'Europe vonden Tjade en Patty Klaver het tijd om op eigen benen te staan. Onlangs opende het stel...
Na een indrukwekkende periode van 23 jaar heeft Danielle de Metz besloten het stokje van Restaurant The Corner over te dragen aan nieuwe eigenaren....
Keuzevrijheid voor gasten en inspiratie voor de nieuwe generatie koks; dát is volgens chef-kok Margo Reuten van restaurant Da Vinci* de kracht van...
In het hart van Utrecht, aan het Janskerkhof, is horecajuweel Hofman gevestigd. Voor zowel het terras als mensen die er willen werken, kent het...
Gastheer Toby Sadettan, chefs Rik Veen en Roy Schipper zijn met z'n drieën eigenaar van restaurant Lutum in Wijk bij Duurstede. De gasten en de...
Bij La Cubanita eet je onbeperkt tapas voor een vaste prijs. Eigenaar Roland Hogenelst en formulemanager Inge Palm barsten van de ambities. Ze willen...
Hotel Het Wapen van Harmelen bestaat 120 jaar. Hoe doorstaat een horecabedrijf de tand des tijds? Over vier generaties gastheerschap, donkere jaren...
Adrian Zarzo Habraken maakte in zijn allereerste jaar als chef en ondernemer al winst met zijn gelijknamige restaurant in Eindhoven. Inmiddels...
Eigenlijk droomt Solange Bogman als tiener van een eigen bakkerij. Ze rondt met succes haar patisserieopleiding af aan de hotelschool in Hasselt en...
In een wereld waar efficiëntie en precisie cruciaal zijn, staat de hotelsector voor een uitdaging: hoe kunnen ze de kwaliteit van schoonmaakdiensten...
In de wereld van voeding en welzijn wordt de term 'brainfood' steeds prominenter, ook in de horeca. Zo staan er speciale bowls prominent op het menu...
De verkoop radicaal verhogen. Welke ondernemer wil dat nou niet? Horeca-adviseur Franck Evers belooft 46 procent meer omzet in 10 weken tijd. Op...
De Amsterdamse Ava Mees List is hoofdsommelier bij restaurant Noma*** in Kopenhagen. Hoewel de wereldberoemde zaak van chef René Redzepi volgend jaar...
Sascha Holzkämper heeft een achtergrond als sommelier bij topzaken als Beluga** en was zes jaar mede-eigenaar van een wijnbar in Amsterdam. Toen hij...
'Voetbal is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen', was getekend Johan Cruijff. Hetzelfde kan gezegd worden over hoe je een...
Nog niet eerder liepen de zaken zó goed als dit jaar. Maar restaurant Pig & Rye in Tilburg stopt er toch echt mee. Chef en mede-eigenaar Luc Martin...