Preuverie de Toren verkocht: 'Besluit kwam als donderslag bij heldere hemel'
Het besluit kwam vorig jaar zomer, maar nu is de kogel echt door de kerk. Preuverie de Toren in Echt is verkocht. Eigenaar Wouter Wolters is klaar om...
Het besluit kwam vorig jaar zomer, maar nu is de kogel echt door de kerk. Preuverie de Toren in Echt is verkocht. Eigenaar Wouter Wolters is klaar om...
Horeca platform Tippr heeft het trendrapport 'Horeca Hacking' gepubliceerd. Dit rapport beschrijft een toekomst waar de horeca niet alleen eten...
Een colonne mieren zie je liever niet lopen over je werkbank of in je voorraadkast. Toch komen ze elk seizoen in voorjaar en zomer weer binnen of op...
Hotel Het Wapen van Harmelen bestaat 120 jaar. Hoe doorstaat een horecabedrijf de tand des tijds? Over vier generaties gastheerschap, donkere jaren...
In Eindhoven opent op korte termijn bistrobar Babette, vlak buiten het centrum, aan de Hoogstraat. Babette wordt het zusje van de zaken Le Cozy en...
Tijdens een lunch bij restaurant De Dyck in Woubrugge werden twee nieuwe leden van restaurantvereniging Euro-Toques Nederland geïnaugureerd.
Ontdek de veelzijdigheid van kiwi's in de keuken met deze eenvoudige kiwi recepten. De vier kiwi gerechten van Zespri zijn een inspiratie voor de...
Een personeelsplanning maken voor je restaurant, hotel of café kan een hele puzzel zijn. Wie rooster je wanneer in? Wat is een goede bezetting? Wat...
Adrian Zarzo Habraken maakte in zijn allereerste jaar als chef en ondernemer al winst met zijn gelijknamige restaurant in Eindhoven. Inmiddels...
Hart van de Betuwe uit Tiel gaat aan kop in de tussenstand van de Terras Top 100 Publieksprijs. De winnaar van de Publieksprijs van 2023 Hertme's...
Op 4 mei herdenkt Nederland haar oorlogsslachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en van oorlogssituaties en vredesmissies erna. Overal in het land is...
Eigenlijk droomt Solange Bogman als tiener van een eigen bakkerij. Ze rondt met succes haar patisserieopleiding af aan de hotelschool in Hasselt en...
In een wereld waar efficiëntie en precisie cruciaal zijn, staat de hotelsector voor een uitdaging: hoe kunnen ze de kwaliteit van schoonmaakdiensten...
Live muziek in je horecazaak kan zorgen voor extra omzet, naamsbekendheid en gezelligheid. Maar los van de gage voor de artiesten, moet er ook...
Sergio Herman heeft van de Raad van State groen licht gekregen om zijn kookhoeve 'The Barn' te gaan realiseren in Retranchement. Daar wil Herman...
De duurzame hotelgroep Conscious Hotels opent in het voorjaar van 2025 hun eerste hotel buiten de hoofdstad. Het monumentale pand in Utrecht wordt...
Restaurant Aroma Fine Dining beleefde een mooie avond met hun twee gastchefs Sara Scarsella and Matteo Campagnucci van sterrenrestaurant Sintesi uit...
Raymond Plat, chef-kok en patron-cuisinier van restaurant Troef is door Stichting Dupan uitgeroepen tot Paling Patron van het jaar 2024/25. Tijdens...